Ben je tevreden met je bestelling? Of heb je nog opmerkingen? Help ons en anderen door een review achter te laten! Ga voor al je vragen naar onze 24/7 LiveChat!

Klantervaringen

Wij vinden het belangrijk dat jij en onze andere klanten tevreden zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen een openbaar feedback systeem te gebruiken binnen https://snelxboxlivegold.nl. Dit betekend dat iedereen zijn mening over ons, het verkoop-proces en dergelijke kan achter laten op de website. Zowel positief als negatief.

M.A.Shaikh 5-5-2018 08:24:04

Worked Like a Charm!! My son is very happy and so am i....

Zizouz68 6-2-2018 20:23:00

👌👍💪

Marcel 14-8-2017 20:35:05

Top

Roy 5-6-2017 16:55:23

Heerlijk snel en gemakkelijk. Na betalen direct je code!

Maikel 1-4-2017 16:58:06

Topppo

Jur 23-1-2017 16:39:57

Top!

erwin 21-10-2016 18:28:59

Na betaling direct code top !!!

Zeynep 20-10-2016 11:24:23

Snelle levering en de code werkt nog ook. Dat allemaal voor een laag prijsje. Top website!

Marnix Steenbrink 2-8-2016 21:22:00

Supersnel en voor de beste prijs!

Ger 28-7-2016 13:57:33

Super!!

Jeroen 24-7-2016 10:38:07

Super snelle service en goedkoop!

Tommie 18-7-2016 14:47:57

Top website

Marcel 12-6-2016 15:19:26

Wow, deze werkt gewoon super. Geen wachttijden op code's. Bestellen, betalen en online 👍

Rick 10-5-2016 08:59:15

Snelle levering ! En goedkoper dan andere sites! Helemaal perfect :)

pascal 20-4-2016 21:57:02

Super site! Snel code binnen gelijk weer verder gamen!!

Sander 5-4-2016 18:25:44

Erg goede service, snelle levering!

m ter haar 28-3-2016 16:48:41

Ik doe dit al jaren,ideaal en snel......ik ben een tevreden klant en mijn kids zijn er ook blij mee!!!!

wesley 28-3-2016 14:40:34

Handig en snel oké je betaald 1,95 meer maarja, dat ben ik ook kwijt als ik naar de stad moet

Stijn 29-2-2016 17:56:18

Top! Geen account nodig en mega snel.

Quincy stoffelen 5-2-2016 17:41:12

Kei goeie site dit , zeer tevreden , ik dacht dat die 1,95 voor 48 uur oplichting was , maar dus niet , goeie dienst!

Beau 31-1-2016 18:38:58

Erg betrouwbaar en snelle service ga zo door top!

Zeljko 22-1-2016 12:05:23

Binnen 30 min had antwoord van de supportdesk met een nieuwe code en alles is opgelost! Goede service!

Zeljko 22-1-2016 10:58:34

Zeer tevreden! Code direct af te lezen!

michael 21-1-2016 15:57:34

Altijd zeer tevreden

Houweling 8-1-2016 16:18:05

Doen wat ze zeggen! Snelle levering!

Joost 2-1-2016 23:34:33

Prima. Snel geleverde code en gelijk weer lekker door kunnen spelen. Top hoor!

Jacqueline 2-1-2016 21:45:05

Super snel je krijgt gelijk de code!!

cluse 31-12-2015 19:46:14

nice

rob 24-12-2015 15:34:50

Zeer snel ontvangen! Gelijk door kunnen gamen

Roy 23-12-2015 17:32:38

En vandaag waren jullie goed koopste van de site's ****:)

albertams 23-12-2015 16:49:40

Super snel, actieveren en Go Online and Play ;););)

howard hoever 23-12-2015 00:27:37

zeer tevreden

nadeem 21-12-2015 14:57:43

werkt prima, al 4 keer gebruikt geen probleem xd

Rossi 18-12-2015 12:09:44

Zeer snelle service zoiezo aanrader

Delano hoever 13-12-2015 16:30:48

Ja hele goede service snel en duidelijk Mvg delano

Jason DLG 27-11-2015 17:31:27

Supperrrr

Roy 27-11-2015 10:46:40

Thanks

Sjors 21-11-2015 17:39:24

Ja ging super vlug

jasper 17-11-2015 18:42:02

niceeee

ries 6-11-2015 23:39:52

snel en net iets goedkoper dan de rest...

ahmad Skilzz 6-11-2015 18:10:26

site werkt goed direct me code ontvangen ,, nu gamen maar :D

Richy 1-11-2015 13:22:44

super snel goedkoop en werkend. dacht alleen de code via e-mail kwam. bevestiging mail met code zou iets prettiger zijn

Mitchell 24-10-2015 18:25:36

Super betaald en meteen code werkt perfect

Robert 24-10-2015 10:42:15

Zoals altijd helemaal top! Binnen een minuut van bestelling tot ontvangst van te goed kaarten. Beter kan gewoon niet! Tot de volgende keer! ;)

richard 22-10-2015 14:40:28

snel en simpel... hoefde niet door de regen:)

wesley 20-10-2015 15:20:28

super makelijk en goedkoper

wesley 20-10-2015 14:35:05

Super site zeker aan te raden voor alle xbox spelers

Tabby 15-10-2015 18:02:49

wederom top

Ramon 14-10-2015 15:38:54

Dit werkt echt super geld overmaken en hup je hebt je code binnen een paar tellen in je mail

Alexander 13-10-2015 11:58:26

Snel en simpel meer valt er niet op te zeggen.

chris 7-10-2015 18:15:59

Ja top

Marvin Job 30-9-2015 08:33:18

Ik heb fifa 16 via deze site voor een mooie prijs fekocht. De code had ik netjes op tijd ontvangen zodat ik lekker bij de release meteen kon spelen. Dus jongens en meisjes echt een aanrader! En een meer geduldige klanten service zul je niet tegenkomen. Nathalie alsnog bedankt!

Nishan 26-9-2015 13:40:29

Goede site en betrouwbaar.

matthijs 25-9-2015 20:24:42

anouar en ik zijn zeer tevrede eerst hadden wij de vraag of we dit konden vertrouwen maar het is 100% veilig 5 sterren pik

Tabby 24-9-2015 15:29:10

very nice

Tabby 24-9-2015 15:29:09

very nice

Ed van den H. 16-9-2015 16:40:54

Veilig en snel. Helemaal top!

niels Reijnen 12-9-2015 13:26:04

Snelle reactie, weer een tevreden klant. top

The Real Slim Eddy 11-9-2015 18:57:04

Super snel! Jullie hebben er weer klaten bij ;) thanks

Dominick 8-9-2015 18:04:15

Super handige site, en de code die verscheen direct in beeld.

Daan 7-9-2015 14:24:09

Super Thanks!

Tjapser 7-9-2015 00:42:31

Na betaling direct op het scherm en werkt. Bedankt!

Tabby 1-9-2015 16:35:22

Fantastisch BlijBlijBlij

Daniel 28-8-2015 11:46:47

Prima geregeld weer zoals altijd

Kevin 22-8-2015 17:16:59

Super handig en goedkoop, meteen na betaling de live code in beeld.

Pherez 20-8-2015 22:22:18

Bedankt )) Ging weer heel erg snel, zoals gewoonlijk ))

BRUCE 20-8-2015 13:30:32

erg snel

Waas 12-8-2015 15:08:23

Direct geleverd! top site!

Gerrit 2-8-2015 19:13:33

Hij is goed

Pherez 31-7-2015 15:55:49

Bedankt, ging weer vlotjes ))

Alexander 28-7-2015 08:15:22

24/7 beschikbaar. Dat vindt ik er erg fijn van

gorn 27-7-2015 10:45:31

super snel en betrouwbaar

marcel 23-7-2015 18:20:19

bedankt voor de snelle service toppie

Peter Limonade 18-7-2015 02:24:03

Hoi

yonet 9-7-2015 19:54:33

superr snel

Donder Tevreden!!! 3-7-2015 21:33:01

Hellemaal super dit, Bedankt Jongens👍👍👍

Henk 27-6-2015 08:32:29

Oke

Henk 27-6-2015 08:27:55

Top oke

marcel 25-6-2015 20:17:24

toppie bedankt een snelle service

Floris 25-6-2015 18:41:10

Debiel goedkoop. Ik was in het begin (zoals denk ik iedereen) wat achterdochtig, maar het werkt perfect, en je hebt direct de code. Helden!

Mooi! 23-6-2015 20:29:11

Snel, zoals altijd!

Lars 20-6-2015 15:52:24

Fantastisch

Willem 20-6-2015 14:27:06

super makkelijk en zeer voordelig

Bart 16-6-2015 15:15:56

goedkope site, gaat ook heel snel

marco 14-6-2015 18:18:34

Makkelijk snel en top service

rick 14-6-2015 11:47:14

snelste, makkelijkste en goedkoopste manier om live te gaan super

luca 11-6-2015 15:41:37

goede site!

Tabbernee 7-6-2015 15:37:45

Fantastisch

Hann 6-6-2015 18:06:11

Beste plek voor Xbox producten te kopen, heel goedkoop

jan 5-6-2015 13:37:34

Werkte direct. Goede service. Kaart was ook nog eens goedkoper dan bij andere sites.

Sjonnie 4-6-2015 13:10:07

code snel gekregen via de mail en voor een goede prijs! uitstekend.

johan sevenans 28-5-2015 20:41:08

super snel kon na betaling meteen weer op gold dankje

Neviel 26-5-2015 22:50:52

Works like a charm :)

Jarig Iemand :D 25-5-2015 12:03:05

Gelijk binnen! Werkt prima!

Adrie Millenaar 22-5-2015 18:46:10

Snelle levering en toppie prijs!

nelson 22-5-2015 12:50:29

top service

pat 17-5-2015 18:40:27

Net 13 mnd live besteld naar betaling direct de code superrr

Niels Reijnen 16-5-2015 15:19:22

Gelijk een reactie met code super. en niet duur!!!!!

DutchDaddy2009 16-5-2015 11:25:51

Altijd snel, veilig en simpel. Betere manier om je live account te beheren is er niet..

J Bijl 14-5-2015 16:50:04

werkt geweldig meteen na betaling met ideal had ik na terugkeerknop naar winkel meteen mijn code. Wekt perfect

Martin 7-5-2015 10:04:33

Top! 26 maanden gekozen, na bestelling direct de codes zichtbaar, ingevuld op xbox.com en ik kan weer een tijd vooruit. Aanrader!

Fred 4-5-2015 18:25:01

Goedkoop, snel en betrouwbaar. Top!

thijmen 3-5-2015 16:12:38

Dank u

Jeremy 1-5-2015 11:36:55

works very good and quick!!

Robert 28-4-2015 17:00:23

Helemaal top zoals altijd!!

Danny 28-4-2015 15:08:29

Zojuist bestelling geplaats, gelijk een email in de bus met de code. En ja, de code werkt perfect TOP!

Jeffrey 25-4-2015 16:16:54

Betrouwbare snelle levering!

Lars 25-4-2015 14:52:15

Heel goed. Je krijgt de code gelijk.

bellemans 22-4-2015 23:21:53

dank jullie snel en duidelijk

Rowan 20-4-2015 13:32:13

Zo fijn dat ik deze site heb gevonden, love it!!!!

Sjoerd 19-4-2015 15:18:20

Lekker snel joh

Simon 17-4-2015 19:47:20

werkt weer eens zo als altijd en snel je code binnen. goedkoper kon ik ook niet vinden.

Vincent 17-4-2015 19:09:49

Nog altijd de beste en goedkoopste, code is er direct en werkt altijd. Aanrader!

Alexander 17-4-2015 10:51:48

Geweldig . geen andere woorden voor nodig . Ook komt het wel eens voor dat er een fout in de code zit. Maar wordt gouw opgelost Door de medewerkers goed bezig dames & heren . Mvg A.F.H

Wolfuhz 15-4-2015 13:09:05

Altijd goed en goedkoop !

Spuriouss 12-4-2015 11:53:26

Top en super snel

Bart 11-4-2015 19:31:35

Top!!! snel, simpel, geweldig!

Gab 9-4-2015 16:49:03

Zeer snel! :)

Jeremy 9-4-2015 16:32:17

Werkt zeer goed en is zeer snel!! Een echte aanrader!!!

Kenny 9-4-2015 00:02:12

Het werkt

Jord 8-4-2015 20:50:59

goed gedaan

Bram 8-4-2015 16:23:25

Het werkt echt. Ik ga nooit meer naar de winkel

jwg 6-4-2015 00:53:35

TOP. Direct de code ontvangen tegen goede prijs.

paul 4-4-2015 10:17:36

je heb snel sneller snelst en dit is toch wel het snelst

Marian 3-4-2015 15:06:28

Snelle afhandeling

Wilfred 1-4-2015 23:17:04

Werkt perfect en super snel!

Richard 1-4-2015 17:46:44

helemaal toppie, en de goedkoopste die ik kon vinden

Gerard 1-4-2015 14:19:02

Fijn tot volgend jaar!

Joop 1-4-2015 14:17:07

Ik hoef mijne zetel niet uit om gold te halen

Sceptic040 30-3-2015 16:20:31

In een paar minuten geregeld vanuit mijn stoel, mooi haha :D

G8Today 28-3-2015 12:56:53

Top ervaring, snel en werkt altijd!! props

Han 27-3-2015 16:46:47

Geweldig, code ingevoerd en nou weer aan de gang. Bedankt voor de geweldige service :)

Martijn 27-3-2015 13:22:06

Dat ging sneller als verwacht

Joris 26-3-2015 13:28:35

Hoppa in de mail

nuri 24-3-2015 17:09:17

overdreven snel gekregen. Toen ik op voltooien had geklikt kreeg had ik al een mailtje in me mailbox.

Harold 24-3-2015 12:56:45

leuk en snel, kan er weer een jaar vooruit

tann 20-3-2015 17:08:24

Mijn zoons kunnen er weer tegenaan bedankt!

Jordan 19-3-2015 10:31:31

12 Maanden xbox live gold gekocht. Werkt naar behoren

Jan 18-3-2015 17:04:04

Handig en snel, ontvangt de code inderdaad in email na enkele seconden. Scheelt weer wat geld

robb 17-3-2015 11:47:23

tnx weer

Rob 13-3-2015 16:35:10

Zoals gewoonlijk RETESNEL

anoniem 9-3-2015 16:28:44

goedd

Noor 9-3-2015 16:07:26

prettige site om mee te werken

Adriaan 6-3-2015 17:25:32

vertrouwde het niet, 48 uur code besteld en werkte perfect. Over 2 dagen kom ik terug

Harm 2-3-2015 18:56:31

Tnx! werkt perfect, echt na betaling binnen 1 seconde een werkende code!

Ouder 1-3-2015 17:15:11

Hele fijne site, ik vertrouwde het niet in het begin vanwege de prijzen. Toch gedaan en het werkte perfect. Bedankt

Kevin Kerdijk 26-2-2015 22:48:20

Werkt snel, en stuk goedkoper dan de rest!

Dor 25-2-2015 15:31:39

Niet de deur uit en spelen alweer, bedankt.

Johan 22-2-2015 17:07:36

ik ben blij haha

elle 21-2-2015 13:08:29

Top snel en gemakkelijk

Hen 20-2-2015 15:24:08

ben zeer tevreden leuk

Anoniem 19-2-2015 18:04:15

Eerste keer er gebruik van gemaakt Lekker snel hoor

Jolanda 18-2-2015 14:19:24

Kids zijn weer blij, bedankt

Arno 17-2-2015 20:57:51

Perfect

jim 15-2-2015 15:21:58

Wat krijg je als je zo kaart koopt???

Hannie 12-2-2015 15:38:02

Top snelxboxlivegold.nl bedankt

anne 9-2-2015 19:10:56

Ik gebruik deze site al een tijd voor mijn zoontje. Perfect

jannie 9-2-2015 14:53:26

Binnen 10 seconden code op beeld, super

Remco 5-2-2015 15:55:35

Bestelling gedaan, en meteen de code gekregen, perfect kan niet beter.

Bram 31-1-2015 14:49:18

Lekker snel joh super

Sander 3-1-2015 14:21:53

Paar maanden geleden hier voor 1 jaar xbox live gold gekocht werkt perfect!!

Bjorn 3-1-2015 12:29:02

Was wat huiverig, maar dit werkt echt goed, binnen een minuut had ik een nieuw abbonement voor 12 maanden voor maar €35,90. Betaal je in de winkel toch echt €59,95 voor. Fijne besparing lijkt mij. Echt een aanrader.

Yoo 1-1-2015 17:16:09

Werkt super dit

Henk 30-12-2014 19:03:00

Super snel en makkelijk. Ben zeer tevreden

henk 24-12-2014 13:45:48

hoi

Daan 24-12-2014 09:30:53

Zo makkelijk en snel super

Vader van Tim 22-12-2014 12:10:57

Bedankt, lekker makkelijk zonder naar de winkel te hoeven

Kevin 21-12-2014 13:14:16

makkelijk en snel

David 20-12-2014 17:31:42

Tnx kerels

Anonie 20-12-2014 15:21:45

super sites

Robin 19-12-2014 16:46:47

Zoals altijd geniaal tnx

Bas 19-12-2014 08:23:05

Toppie lekker in men pyama weer verder gamen haha

Marian 17-12-2014 14:48:18

Super net al vorig jaar, mijn zoontje is blij

Xbox fan 17-12-2014 14:31:53

Nooit geweten dat het zo goedkoop kon zijn. Nooit meer 59,99 betalen voor 12 Maanden Gold tnxxx

Han 17-12-2014 14:30:55

Heel handig en snel weer online, bedankt ga zo door

jeffrey 6-12-2014 13:50:03

Gelijk de code tog nog gekregen goede service perfect 👍

Rico 5-12-2014 19:28:59

Dank U Sinterklaasje! 😉 Mijn zoon is super blij 13 maanden live. En meteen spelen online! 😆😆😆

MichelDLC 28-11-2014 14:55:19

Net besteld voor de verjaardag van min zoon en hij kan gelijk ermee spelen

Johan 24-10-2014 11:31:48

Super, deze site werkt chill

Mart 14-10-2014 11:18:44

Lkkr vanuit men stoel verder gamen, toppie jongens

anoniem 8-9-2014 14:06:19

goed en snel

Marian 8-9-2014 14:00:17

Niks op aan te merken, goeie service

Martijn 7-9-2014 18:27:12

Snel en goed

Sanne 5-9-2014 14:25:09

Handig vanuit men luie stoel kopen, en verder gamen. Dankje

Tom 5-9-2014 14:05:03

Ik vertrouwde het in het begin niet, door de goedkope prijzen. Ik heb toch 1 Maand gekocht, en het werkte inderdaad. Over een maand haal ik hier mijn 12 maanden, hoop dat de actie dan nog loopt. Tnx

Yes 5-9-2014 12:34:48

Mooie actie op de 12 maanden. Kan weer een jaar voorruit, super

Yaninn 2-9-2014 11:23:42

Jullie zijn helemaal top

Jarold 1-9-2014 11:28:47

Lkkr snel, top service

mike 23-8-2014 19:25:08

snelle levering binnen 2min weer online Bedankt :)

Rob 20-8-2014 10:56:56

tevreden

Joran 15-8-2014 18:13:13

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar kan binnen een paar minuten weer lekker verder gamen

Gert 14-8-2014 12:42:32

Binnen 2 minuten weer aan het game relaxxx

Jasper 4-8-2014 13:58:40

Top site

jow 26-7-2014 14:28:02

super!! voordat ik betaald had, had ik de code al :)

Ronald 25-7-2014 10:37:29

Lekker vanuit men luie stoel besteld, ga zo door admins

Gul 19-7-2014 21:30:17

vergeten nieuwe te halen, maar deze site gevonden en ik enkele ogenblikken weer verder hoor! top! en scheelt nog wat eurotjes ook

Barry 14-7-2014 10:01:41

Lekker eenvoudig en snel super

Rboin 11-7-2014 16:57:29

Lkkr hoor deze site staat in mijn favorieten nu. Binnen 2 minuten weer verder gamen

harold 7-7-2014 14:49:02

Dit is toch wel een heel toffe site :P tnxx admins

Jord 28-5-2014 12:39:37

Echt relax, net 4200MSpoints gehaald na activering is dit 50,40 op je account. Voordeeltje van 6,40 toppie ga zo door

Remco 27-5-2014 21:19:47

Goedkoop, geen account en snel geleverd.. Toppie

willem 27-5-2014 08:20:48

super code ingevoerd en gamen klasse eindelijk iemand die waar maak wat ze zeggen

Thomas 26-5-2014 11:52:27

Lkkre acties hoor, top

Rob 12-5-2014 08:17:21

Ik vond de prijzen wel erg goedkoop, toch geprobeerd en direct code in men email. Goed systeem

Bjorn 6-5-2014 16:13:47

Super snelle levering echt toppie met die xbox one UK kaarten is het echt een super oplossing met een super service.

Spuriouss 4-4-2014 20:25:31

Top geregeld, 30 seconden binnen :-)

jolanda 3-4-2014 18:36:20

net weer besteld voor 1 jaar voor mijn zoontje supersnel geweldig weer bedankt

Bram 14-3-2014 12:06:54

Lkkr hoor, vanuit mijn luie stoel binnen 2 minuten weer online. Ga zo door

Jeffrey Slot 11-3-2014 04:48:32

Snelle service onder 30sec. en juiste codes

Alfons 7-3-2014 21:04:57

Top service en betrouwbaar kind weer blij

dennis 4-3-2014 15:21:22

Erg snelle levering en werkt perfect een aanrader dus.

Wesley 3-3-2014 14:55:12

Snelle service

djamilla 2-3-2014 22:21:14

thnx snelle service mooie prijzen!!

Moeder Jake 17-2-2014 17:08:48

Beetje huiverig van de prijs 35,99, toch besteld en het werkt echt in enkele seconden, zoals ze beweren. Mijn zoontje kan er weer 12 maanden tegenaan

John 17-2-2014 17:06:39

Goede site, en de acties zijn enorm leuk op Facebook. Ga zoo door

Stephen 4-2-2014 23:00:40

Snel en goedkoper dan andere sites waar ik eerdere bestelde, gelijk de code in beeld, Super!

jeroen van der veen 25-1-2014 15:54:31

ik wou ff zeggen dat jullie er goed mee bezig zijn ik had net 48 uur xbox live gekocht om teproberen of dit een goede site was en voor 1.50 kan het geen kwaat en ik had nog geen 1 sec en de code stond al in beeld ik zeg volgen de keer direkt 12 maanden

bernhard B 23-1-2014 21:44:57

De communicatie tussen het bedrijf en de klant is zeer fijn en respectvol

Toppie 20-1-2014 17:11:08

Gewoon een 10 .. wil haast haast zeggen voordat ik betaald had had ik de code al.. 15 sec denk ik... fantastisch blijf zo doorgaan

Vincent Mastebroek 20-1-2014 10:33:34

Net 13 maanden LIVE Gold gkocht, code is direct na betaling te zien, werkte probleemloos, en prijs was lager dan de concurrentie. Helemaal top!

tommy 15-1-2014 00:34:21

ik heb net een gift card voor xbox van 10 euro besteld. Helaas werkt die niet. Maar ik hoop dat ze me kunnen helpen ermee :) Ondanks dit: een TOPsite!!

Remco Brouwer 5-1-2014 21:14:18

Bestelling geplaatst, en vrijwel direct de code ontvangen perfecte service

Arjen v/d Laan 2-1-2014 18:28:20

Xbox Live Gold 12 maanden gekocht. Een perfecte service! Direct na betaling krijg je de code in beeld. Sneller en goedkoper kan niet!

Natas 30-12-2013 13:08:13

Perfect, Ik had mijn mailtje verstuurd liep naar de kueken voor drinken en had al een mailtje terug met de oplossing! Perfecte site alleen nog maar dit!

Gert 27-12-2013 15:44:41

altijd goede server erg tevreden klant, koop al mijn online/microsoft punten hier, nooit problemen gehad echt top site dus niet bang zijn maar gewoon bestellen

dylan 26-12-2013 12:27:48

besteld op tweede kerst en geweldig meteen de code. dit is een top site

Familie-Bogard 17-12-2013 00:20:33

Je weet pas echt hoe goed een website is als je problemen hebt. Binnen een half uur een oplossing voor ons probleem (op zondag!) Bedankt, wij zijn vast klant.

youseff 14-12-2013 14:59:00

whollah he beste site om gold te kopen.

Wim 12-12-2013 11:06:38

Werkt goed, gelijk een code gekregen, ingevoerd en ik kan weer 12 maanden vooruit. Tnx

Ger 10-12-2013 17:50:33

Werkt perfect, lekker snel ook op je mobiel. Top!

Mirelva 7-12-2013 15:17:16

Mijn zoon is al heel lang trouw aan zijn xbox maar elk jaar weer 60 euro uitgeven is voor mij een hele kluif.. en na wat rondkijken op marktplaats kwam ik terecht op deze site.. na allle recenties te hebben gelezen dacht ik nog.. ja tuurlijk vast allemaal mensen die werken voor deze site maar dan onder een andere naam posts plaatsen..maar na 1x 48 uur live te hebben aangeschaft( ik d8 1,50 is geen verlies als het niet werkt) was ik helemaal verbaasd dat het echt werkte.. en nu heb ik dus voor 12 maanden xbox live aangeschaft en wederom meteen de code in het scherm zichtbaar en hij doet het meteen!! het scheelt mij zo een 25 euro en ben er superblij mee net zoals mijn zoon die er weer een jaar tegen aan kan.. nieuwkomers niet twijfelen maar doen!!

Johan 5-12-2013 11:41:38

Dit is de goedkoopste site, en ook betrouwbaar! Ik kocht 12 maanden Xbox live via Ideal. Meteen na de betaling verscheen er een code op het scherm. Invoeren, en jawel, 12 maanden Xbox live! 24 euro goedkoper dan Microsoft zelf. Duur doosje heb je dan!

John 4-12-2013 16:09:13

Geniaal, werkt direct, veel betere prijs dan bij Microsoft!

Maik 3-12-2013 18:06:33

Zeer netjes geregeld mijn complimenten. Dank u en julie zijn een echte aanrader

Jort 27-11-2013 17:27:10

Haha, geweldig dit! Ik twijfelde er eerst aan of het betrouwbaar was maar na wat google werk heb ik het geprobeerd. na het betalen op me mail gekeken en de code stond er gelijk op! super site dit! bedankt!

Ronald 24-11-2013 19:02:24

Superrrrrrrr. Werkt perfect. Ik zou zeggen, gewoon doen!

Harry 24-11-2013 17:17:21

Prima

kiLLer 24-11-2013 15:06:15

Had hem ook binnen een seconde binnen, in tegenstelling tot bij sommige andere sites werkt dit dus perfect! Erg bedankt mensen!

Ger 24-11-2013 14:09:23

Meestal betaal ik niet zomaar iets via internet. Ik heb het toch gedaan, met succes!

Marian 23-11-2013 17:55:08

Super handig hoor, mijn sinterklaas inkopen snel kunnen doen vanuit thuis. Ga zo door

Barrie 21-11-2013 16:35:07

Koop al jaren mn live codes hier, super snel en het voordeligst!

Topiie 11-11-2013 14:38:08

Ik kreeg geen mail met de code. Direct even via de klantenservice melding gemaakt. Vanochtend direct contact en kreeg ik de code alsnog opgestuurd. Prima zo !

Bramm 6-11-2013 12:16:23

Top service! Binnen enkele seconden de code al ontvangen. Heel wat beter dan vele andere sites die er dagen over doen, of zelfs niet leveren.

Gertt 22-10-2013 07:14:34

Weer top geregeld, net zoals mijn vorige bestelling. Je plaatst je bestelling en je kunt meteen verder met online gamen!

Linda 16-10-2013 11:35:16

Net punten gekocht, vertrouwde het niet. Maar werkte prima :)

KeanuT 13-10-2013 13:59:18

Ik heb net 2100 msp besteld was binnen 4 minuten gepiept dankjewel voor de goede service !

nOOb 12-10-2013 14:33:12

Mooi weer een jaartje onder de pannen met Xbox, lekker snel en 20 euro goedkoper. als in de winkel. Voor kasper, ja dit werkt, heb hier al meerdere punten gekocht altijd prima gegaan

kasper 12-10-2013 13:18:08

werkt dit

Johan 9-10-2013 18:47:43

Lekker simpel en snel bestellen. Gelijk de code ingevoerd en werkt perfect! Ook nog eens €20,- goedkoper dan via Microsoft.

Bart 8-10-2013 19:16:14

Toppie!!

Rikkie 8-10-2013 17:26:25

Ik koop hier al een tijdje men xbox producten, nooit problemen mee gehad

Kevin 7-10-2013 20:10:22

Lekker snel hoor, scheelt me weer trip naar de winkel, en nog goedkoop ook. Top mannen

Bram 7-10-2013 06:08:09

Zojuist 4200MS points gekocht, je koopt voo €40 aan MS points en je ontvang €52 toegoed van Microsoft. TOP !!!!!!!!

jolanda 29-9-2013 16:33:22

Super snel Net 12mnd cold besteld geweldig

Tommie 25-9-2013 10:57:10

Guild wars 2 gekocht. Betaald direct in mail. Top!

bram 24-9-2013 13:21:31

Snel en voordelig! Mijn wowcodes haal ik mooi hier :-)

ThompsonTommy 21-9-2013 23:54:54

Zeer goedkoop en zeer snel geleverd!! Top site. Al zeker 4x iets op besteld helemaal top. Zeer tevreden!

youseff 21-9-2013 09:52:29

werkt dit echt?

bob 20-9-2013 22:48:39

oke dan..

Tom 17-9-2013 12:40:17

Lekker snel hoor, zo weer online vanuit men game stoel haha

Roy 16-9-2013 20:27:10

Snel en goedkoop!

lennart 16-9-2013 17:50:36

maarr binnen een kwartier was het opgelost! tnx.. super service!!

lennart 16-9-2013 17:38:36

lekker dan.. koop je een code, is ie al gebruikt.... echt geweldig!! #not

nOOb 16-9-2013 12:56:25

geweldige site. letterlijk binnen 2 seconden de code gekregen, die moeiteloos werkten. ik raad dit iedereen aan. en dat voor 20 euro goedkoper pfffff

bart 13-9-2013 13:47:16

via marktplaats vond ik deze site, veel eerder hadden moeten weten

Goos 13-9-2013 13:15:09

wow binnen 4 minuten kon ik weer online game. Top hoor

sander 13-9-2013 09:39:39

Dit werkt echt super .en lekker goeiekoop . Bestellen,betalen,code en je kunt weer aan de gang hoppa

Danny de jong 12-9-2013 10:16:54

Super de eerste waar het echt snel gaat direct de code na betaling sneller kan niet bedankt

Tom 7-9-2013 09:10:00

4200 punten omgezet naar 50€ op xbox store. Code direct binnen na betalen. Thanks

Barry 6-9-2013 16:47:00

Top na betaling direct code op scherm. Scheelt me winkelritje

Jan 2-9-2013 17:24:13

deze site is kei goed ik had hem meteen binne en werkte ook nog thanks man

Jack 26-8-2013 15:12:38

Deze site is gewoon perfect, veel eerder moeten hebben. Had me fink wat gescheelt in euros

Ahmetjuhh 5-8-2013 12:18:33

Zeeeeer goedkoop deze site :D

Don Kevlar 15-7-2013 17:31:38

Echt geweldig! Binnen 5min een verlenging van je abo en spotgoedkoop. Had ik deze site maar eerder ontdekt. Dat had me al heel wat geld uitgespaard.

johrdy 13-7-2013 18:52:01

12 maandjes xbox live er bij, snel geregeld zonder een hoop rompslomp THX GUY'S

Solid Snake and Jack the Ripper 6-7-2013 00:29:29

als ik dit eerder wist had ik veel geld bespaart

jay 2-6-2013 02:41:53

echt geweldig en de goedkoopste.

snoepie283 29-5-2013 01:06:09

Beste Xbox Website ooit. al 4x iets bestelt gaat steeds goed. Bestel hier nu veel vaker dan ergens anders. :) Jullie doen het goed jongens.

Dirk 6-5-2013 11:49:28

Top net 12 maanden besteld. Lekker goedkoop jaar game, bedankt!

Ronald 29-4-2013 12:38:24

Meestal betaal ik niet zomaar iets via internet. Ik heb het toch gedaan, met succes! Tevens ook nog lekker goedkoop, ga zo door!

f.servos 28-4-2013 19:25:56

super snel helemaal top zeker niet de laatste keer bij jullie besteld

John 26-4-2013 11:39:05

Net 2100 ms points besteld. Code was meteen binnen na de betaling! En nog voor een super goede prijs, super site dit!

J Sanders 17-4-2013 18:22:09

Net 1200 gekocht ging eerst niet helemaal goed maar ik nam meteen contact op en in een paar min kreeg ik al bericht terug. En in een paar min was alles geregeld en heb ik mijn punten toch. Service is helemaal top!!

marcel 17-4-2013 01:15:44

zo lekker snelle service en niet duur

berry 9-4-2013 16:28:00

Net 4200 punten gekocht, niet alleen de goedkoopste maar nog snel ook, had het binnen zodra mijn browser refreshte. Toppie!

Patrick 9-4-2013 02:09:00

Net een 4 maanden actie gekocht. Ik was op Google opzoek naar de goedkoopste en deze site kwam het beste uit de bus. Alles in orde, code in de mail! Ook handig dat ze de code even laten zien direct na het afronden van de betaling;)

Lisa 8-4-2013 14:27:00

Bedankt voor de snelle service. De goedkoopste MS4200 points die ik kon vinden. De code kwam meteen op het scherm en binnen een minuut na het betalen, waren de punten al geactiveerd en in gebruik genomen.

Willem 4-4-2013 11:54:00

Ik was in eerste instantie een beetje huiverig voor dit soort sites, maar de betaling was snel en makkelijk en de code verscheen direct op mijn scherm. Werkt perfect, 10 euro bespaard en een nieuwe winkel gevonden!

Aron 3-4-2013 23:44:00

Net 4200 punten besteld, binnen 10seconden code op het beeld en geemait en dan nog de goedkoopste:) super tot de volgende keer:)

Barry 2-4-2013 19:23:00

geweldige site!

Rick 2-4-2013 19:23:00

Super geregeld, mooie prijzen, code's snel binnen

Maikel 28-3-2013 17:11:00

Dit is mijn eerste bestelling op deze site. Werkt prima, goedkoop en je ziet je code gelijk in beeld. Ik was heel sceptisch vanwege de prijzen, maar het werkt dus wel :D

Daniël 19-3-2013 17:15:00

Uitstekende service! Code werd direct gemailt!

igor 22-2-2013 19:25:00

goeie service . bedankt . mijn complimenten

iggy 21-2-2013 21:49:00

net een kaartje besteld is de code al in gebruikt lekker is dat

Martijn Pellekaan 17-2-2013 15:26:00

Dit is een betrouwbare site, op het eerste moment vertrouwde ik het niet zo, via internet en zo.. maar het werkt serieus gewoon snel en goed.. en het is nog goedkoper ook!

Jermaine 7-2-2013 01:14:00

ik vind jullie site echt gewoonweg geweldig ik bestelde eergisteren 1200 MS points en binnen een paar seconde had ik de code binnen :D en jullie zijn goedkoop dus ik ga vaker bij jullie bestellen!

pegel kevin 16-1-2013 15:33:00

ja wat seg das wel een groot verschil hoor ben blij met deze site blijf zo door doen ;) je betaald en je hebt je code direct geweldig hehe

Cynthia 9-1-2013 00:28:00

Ik wil ook live en punten :(

Jordi Henrdrikse 8-1-2013 19:11:00

Net 12 maanden live gold en het is echt veel goedkoper dan andere site's

rikkie 28-11-2012 17:11:00

Goede website, had meteen de code, binnen 1 seconden :D

Gerard Loon 28-11-2012 17:11:00

Net 4200MS points besteld, snel en vlug in mijn mail zoals het hoort!! 10 punten

Rod 28-11-2012 17:11:00

Woow, 2100pt besteld. Gelijk in de mailbox. Sneller kan niet gewoon!

Nick van Lieshout 21-11-2012 12:07:00

Perfecte site de code's werken altijd omdat ze niet door een database gegenereerd worden en daarom is deze site betrouwbaar en een snelle levering!

Peter ten apel 9-10-2012 12:14:00

Perfect, code direct binnen.

Anouska 8-10-2012 16:09:00

4200 points voor bijde zoons bestelt. Ik wist niet hoe ik deze codes kon opwaarderen, maar ik ben uitstekend geholpen door de helpdesk van deze website. Mijn dank hiervoor!

Hulp nodig

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Adresgegevens

Qdistribu B.V.

Flight Forum 40,
5657DB Eindhoven,
The Netherlands

BTW Nummer: NL855615047B01
KvK: 64322637

 

Voor overige zaken kunt u ons bereiken op:
+31858885028
Support: 7 dagen in de week 24 uur per dag.

Livechat 24 hour

[email protected]